Å knekke salgskoden

Ofte tror vi at vår løsning er helt unik, men den må faktisk møte kundens reelle behov for at de vil betale for den.

Test, lytt og juster salgspitchen!

Vi bruker mye tid i akseleratoren på å komme oss ut i markedet. Ut å snakke med kunden, ut å lytte og selge! Og våre rutinerte forretningsutviklere er med dere hvert skritt på veien.

«Vi har mer effektive kundemøter og går alltid fra møtet med en tydelig plan for hva som skal skje videre. Våre tjenester koster nå halvparten av hva det kostet da vi begynte Impact StartUp og gir likevel mer økonomisk overskudd.»
– Kreftkompasset

Når målgruppen ikke er den som betaler

Det kan være spesielt utfordrende for impact startups å selge tjenester. Ofte er de dere skaper verdi for ikke betalende kunde. Som for eksempel med en kommune. De er ansvarlige for å skape bedre liv for innbyggerne. Ofte jobber de for å finne løsninger for utsatte målgrupper.

Det betyr at de skal betale for en tjeneste som løser et problem. De må da være overbevist om at løsningen faktisk fungerer. Dette kan løses ved å måle den effekten dere skaper.

«Den viktigste kunnskapen Impact StartUp har gitt oss er hvordan selge til offentlig sektor. I tillegg har vi fått en bedre økonomisk kontroll og et relevant nettverk.»
Total CTRL

Hvorfor skal kunden velge din løsning?

Sammen med våre erfarne forretningsutviklere utforsker dere ulike forretningsmodeller og verdiforslag. Dette er et “må ha” for å lykkes med salg.

Et verdiforslag er en kort og tydelig beskrivelse av hva du tilbyr og hvorfor det er nyttig eller viktig for kundene dine. Det forteller hva som gjør produktet eller tjenesten din unik og hvorfor folk bør velge akkurat deg fremfor andre alternativer. Med andre ord, det handler om å vise hva kundene får ut av å velge ditt produkt eller tjeneste.

Vi hjelper dere å knekke salgskoden

Vi støtter dere i møter med kunder og investorer, og hjelper dere med å forstå markedet bedre. For å øke inntektene hjelper vi dere å få god oversikt over utgifter. Vi hjelper dere også å utarbeide en solid budsjettplan. Dette inkluderer riktig prissetting.

Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen

Nyheter fra våre selskaper, relevante arrangementer, og herlig nerding på impact-faget.