6 kriterier

Krysser du av på disse seks kriteriene burde du søke på akseleratorprogrammet!

1: Dere jobber for å skape positiv samfunnseffekt

Dere har etablert en bedrift med formål om å løse en prioritert samfunnsutfordring. Vi ser spesielt etter selskaper som viser god forståelse av utfordringens omfang og kompleksitet.

2: Dere ønsker å måle effekt

Måling og styring av samfunnseffekt er en viktig del av programmet . Vi forventer ikke at dere gjør dette i dag, men vi tar inn selskaper som ønsker å bruke dette aktivt i utviklingen av selskapet.

3: Dere har planer for skalering og vekst

En stor del av programmet handler om å forstå markedet bedre, øke salget og skaffe investeringer. Dere bør derfor kunne vise til langsiktige visjoner om vekst og verdiskapning.

4: Dere har bevist at det finnes betalingsvilje

Har dere solgt tjenesten eller produktet til minst en kunde eller har gjennomført en pilot? Det er viktig å vise i søknaden at noen er villig til å betale for produktet eller tjenesten deres.

5: Dere har et sterkt team

Vi vet at et godt team er helt avgjørende for å lykkes. Vi søknaden ser derfor etter sterke gründerteam med rett kompetanse og store ambisjoner.

6: Dere har minst to fra teamet som kan delta

Programmet er intensivt og stiller høye krav til deltakende selskaper. For å sikre at bedriften deres får maksimalt utbytte, er det nødvendig at dere stiller med minst to dedikerte representanter.

Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen

Nyheter fra våre selskaper, relevante arrangementer, og herlig nerding på impact-faget.