Daglig leder

Marte Sootholtet

Marte jobber for å skape et nytt næringsliv der impact er den sentrale drivkraften.

Daglig leder Marte Sootholtet er arkitekten bak Impact StartUp, og har vært en nøkkelperson i utviklingen av selskapet fra start.

Hun har hatt et stort engasjement for entreprenørskap og samfunnsinnovasjon gjennom hele karrieren, og er en av Norges fremste eksperter på næringslivets rolle i sosial innovasjon.

Marte er opptatt av å nyttiggjøre kunnskapen og erfaringene vi har fått fra å akselerere et mangfold av impact startups siden 2018.

Vi er det eneste miljøet i Norge som møter et så stort volum av aspirerende impact-gründere og impact startups. Ved å hente data fra disse selskapene ser vi fremveksten av en ny forretningspraksis, en praksis der flere selskaper ikke bare har impact som en målsetning, men også som en målbar realitet.

Med lang erfaring som prosessleder i In Good Company og utdannelse fra Kaospilotene, leder hun en bedrift som er i konstant utvikling – alltid med høye ambisjoner.

Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen

Nyheter fra våre selskaper, relevante arrangementer, og herlig nerding på impact-faget.