19.8.2021

IMPACT STARTUP BARN&UNGE: AKSELERATOR HØST 2021

Hvor:
Digitalt
IMPACT STARTUP BARN&UNGE: AKSELERATOR HØST 2021

I høst satser Impact StartUp på de som satser på ungdommen. Søknadsfrist er over.

Gode livsvilkår og utviklingsmuligheter for barn og unge kjennetegner et rikt, trygt og bærekraftig samfunn. Og like viktig – det legger grunnlaget for et velfungerende samfunn også i framtida.

Impact StartUp med håp for neste generasjon – gjennom neste generasjon startups

Det finnes en ny generasjon bedrifter som nå ser dagens lys med motivasjon og drivkraft for å forebygge, inkludere, lindre og reparere. De måles ikke bare på om de lykkes økonomisk, men i hvilken grad de har målbare sosiale resultater. Sammen med viktige samarbeidspartnere ønsker Impact StartUp å utløse potensialet sosiale entreprenører har for å bidra til å løse utfordringene som rammer barn og unge.

Tett samarbeid med norske kommuner

Utfordringen må løses på tvers av sektorer, kommuner og lokalmiljøer. Derfor teamer Impact StartUp i dette programmet opp tett med KS og utvalgte norske kommuner som ønsker å bli kjent med sosiale entreprenører de potensielt kan samarbeide med.

OM 2021 PROGRAMMET

BootCamp: 30 selskaper inviteres til å delta på en firedagers BootCamp fra 14.-17. juni 2021. På oppstartscampen videreutvikler du din forretningsidé sammen med erfarne forretningsutviklere. Dagene er nøye designet med fokus på egen forretningsidé, verdiforslag og pitch. De siste to dagene intervjues alle selskapene i to runder av et mindre panel. I panelet sitter forretningsutviklere, Impact StartUp og samarbeidspartnere til programmet.

Akseleratorprogrammet: 10 selskaper går videre til akseleratoren.

Her får du en-til-en oppfølging fra dedikerte forretningsutviklere som jobber skulder ved skulder med din virksomhet. I tillegg samles alle deltakerne til felles camper som gir innføring og opplæring i verktøy som effektiviserer og forbedrer din forretningsmodell og arbeidshverdag.

Tiden brukes i hovedsak til praktisk teamarbeid med din dedikerte forretningsutvikler, samt erfaringsutveksling med de andre deltakerne. I programmets camper jobber dere med temaene økonomi og virksomhetsstyring, salg og markedsføring og selvfølgelig måling av sosiale resultater.

Datoer

SØKNADSFRIST - 12.5
BOOTCAMP - 14.6-17.6
KICK OFF - 19.8
CAMP 1 - 25.8-26.8
CAMP 2 - 22.9-24.9
CAMP 3 - 20.10-21.10
DEMODAY - 2.12
REFLEKTUR - 3.12