Akselerator

Ta neste steg på gründerreisen sammen med våre dyktige forretningsutviklere, og bli en del av det raskt voksende impact-miljøet i Norge og Norden.

Neste akselerator - vår 2025

Vil du å søke? Første steg er å ta en prat med en av våre forretningsutviklere. Vi ønsker å bli kjent med dere tidlig og følge utviklingen deres. Kanskje kan vi tilby hjelp allerede nå?

Book møteopen_in_new

Fem måneders program

Akseleratoren er et program for tidlig-fase impact startups med løsninger på viktige samfunnsutfordringer. De ønsker å vokse, og trenger eksperthjelp med forretningsutvikling, måling av impact og å bli investorklar.

Akseleratoren gjennomføres to ganger i året med 10 selskaper i hver kohort. Programmet er gratis, og den eneste kostnaden for dere er tiden dere selv legger ned.

Tett samarbeid med en dedikert forretningsutvikler

Basert på deres behov, blir selskapet matchet med en dedikert forretningsutvikler som følger dere gjennom hele akseleratoren. På mange måter blir forretningsutvikleren en del av teamet deres. I løpet av programmet vil dere jobbe fem timer sammen i uken.

Selskaper fra hele landet kan delta

Vi vet at fellesskap og erfaringsutveksling kan hjelpe på både motivasjon og fart. Derfor har vi flere fysiske samlingspunkter gjennom akseleratorprogrammet. Reisekostnadene blir helt eller delvis dekket, som gjør det mulig for selskaper fra hele landet å delta.

Vi kobler selskaper med riktig type kapital

Det er ingen automatikk i at selskaper får investering fra oss eller våre partnere ved å bli med i akseleratoren. Vi bruker nettverket vårt for å best mulig matche selskap med relevante investorer eller stiftelser.

Dette får du:

Forretningsutvikling

Selskapet får en egen erfaren forretningsutvikler som kobler seg på teamet og følger dere tett gjennom hele programmet.

Impact Measurement

Kunnskap og verktøy for å måle og styre etter resultater på flere bunnlinjer.

Kommersialisering

Støtte til utvikling av det kommersielle og sosiale potensialet i selskapet.

Systemforståelse

Kunnskap om offentlig sektor som kunde og samarbeidspartner.

Nettverksbygging

Erfaringsutveksling og sparring med andre selskaper og fageksperter på sosialt entreprenørskap og samfunnsinnovasjon.

Investor- og kundekontakt

Mulighet til å presentere dere for finansieringspartnere, sosiale investorer og potensielle kunder.

Programmet består av

I akseleratoren har vi 3 samlingspunkter, kalt Camps. Her møtes alle selskapene og forretningsutviklere for og jobbe innen bestemte fagområder.

Camp 1: Måle og styre etter samfunnseffekt

På første camp møter dere bransjens fremste eksperter innen impact-måling. Her lærer dere blant annet hvordan dere enkelt kan komme i gang med måling av deres samfunnseffekt.

Camp 2: Test verdiforslag og forretningsmodell

Vi bruker mye tid i akseleratoren på å komme oss ut i markedet. Og våre rutinerte forretningsutviklere er med dere hvert skritt på veien. Ut å snakke med kunden, ut å lytte og selge!

Camp 3: Plan for vekst og skalering

For impact startups betyr vekst og skalering ikke bare bedriften din, men også skalering av samfunnseffekten. I akseleratoren jobber vi blant annet med å hjelpe dere finne ut av hvordan dere kan vokse og bli større på en bærekraftig måte.

DemoDay: Pitching for vårt nettverk og investorer

Hvert program avsluttes med en DemoDay der selskapene får pitche for vårt nettverk av investorer og stiftelser. En arena for selskapene å presentere sin forretningsidé og knytte verdifulle relasjoner.

Aktuelt

Er jeg klar til å søke?

Krysser dere av på disse 6 kriteriene, burde dere søke på neste akselerator!

Neste akselerator

Neste program begynner våren 2025.

Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen

Nyheter fra våre selskaper, relevante arrangementer, og herlig nerding på impact-faget.