Akselerator

Oppstartsselskaper må bli raskt økonomisk bærekraftig for å lykkes. Vi hjelper selskaper som brenner for å forandre verden å nå målene sine - raskere!

Impact StartUp-akseleratoren er et fem måneders skreddersydd program for tidligfase-gründere som jobber med å løse samfunnsutfordringer. Deltakerne følges deretter opp i et seks-måneders alumni-løp.

Gjennom skulder-ved-skulder forretningsutvikling jobber vårt team sammen med dere for å utvikle bærekraftige forretningsmodeller, styre etter ‘impact’, lage skaleringsstrategier og få tilgang til finansiering tilpasset hvert utviklingstrinn.

Programmet er initiert og videreutviklet i Norge av Ferd Sosiale Entreprenører, og inngår i et felles nordisk samarbeid som samler hele Impact-feltet i Norden. På denne måten skaper vi en felles plattform for skalerbarhet, kunnskapsutveksling, metodikk, nettverk og finansiering med stor verdi for alle parter.

Gjennom vår InvestorLab får Social Impact-investorer og strategiske partnere tilgang til en portefølje med dyktige og nyskapende sosiale entreprenører. Vår InnkjøpsLab bygger bro mellom selskapene og innkjøpere i offentlig sektor.

Vårt unike program gjør oss ledende i Norden på å gjøre sosiale entreprenører økonomisk bærekraftige, skalerbare og investerbare.

DETTE FÅR DIN BEDRIFT:

 • FORRETNINGSUTVIKLING: Ukentlig skulder-ved-skulder bistand fra forretningsutvikler
 • PRAKTISK ARBEID: Hands-on utvikling av virksomhetens hovedområder
 • KOMMERSIALISERING: Støtte til utvikling av det kommersielle og sosiale potensiale i selskapet
 • IMPACT MANAGEMENT: Kunnskap og verktøy som lar dere måle og styre etter resultater på flere bunnlinjer
 • SYSTEMFORSTÅELSE: Kunnskap om offentlig sektor som kunde og samarbeidspartner
 • NETTVERKSBYGGING: Erfaringsutveksling og sparring med andre selskaper og fageksperter på sosialt entreprenørskap og samfunnsinnovasjon
 • INVESTOR- OG KUNDEKONTAKT: Mulighet til å presentere dere for finansieringspartnere, sosiale investorer og potensielle kunder
 • NORDISK REKKEVIDDE: Koblinger mot våre partnere i Danmark, Sverige og Finland

KRITERIER FOR Å DELTA

Dere har:

 • en etablert virksomhet med samfunnseffekt som hovedmål
 • virksomheten som hovedaktivitet
 • solgt tjenesten eller produktet til minst en kunde eller har gjennomført en pilot (Proof of Concept)
 • vilje og anledning til å delta på alle aktiviteter knyttet til akseleratorprogrammet

våre forretningsutviklere

Møt våre IMPACT-eksperter. Denne dyktige og engasjerte gjengen vet mer om hvordan sosiale entreprenører kan bli økonomisk bærekraftige, investerbare og skalerbare enn noen andre i Norden!

våre akselerator-PARTNERE

Vårt arbeid hadde vært umulig uten et sterk lag med partnere som ser verdiene i Impact-økonomien og som støtter utviklingen av miljø- og samfunnsorienterte løsninger. Vi er utrolig stolte over presentere våre akselerator-partnere som både støtter og utfordrer oss i jakten på samfunnseffekt!

parter logo Ferd
parter logo Wilstar
Logo Klaveness Stiftelsen
parter logo Sparebank1 Stiftelsem

IMPACT FRIENDS