Katja Wessling

Forretningsutvikler

Katja Wessling har bred internasjonal erfaring med organisasjons- og forretningsutvikling. Fra ulike stillinger i bransjeledende selskaper som IDEO and Frog Design i San Francisco's Bay Area, har Kat bygget erfaring fra startup-økosystemer i åtte land fordelt på tre kontinenter. Hun har digitalt - og sosialt entreprenørskap som spesialfelt. 

Bak seg har hun erfaring fra startup-studioer, samarbeidsutvikling for Fortune 500-selskaper og ledelse av senter for bærekraftige og innovative anskaffelser for 40 tverrsektorielle organisasjoner. Hun har også designet og forelest på utdanningsprogrammer innen entreprenørskap, teknologi og opplevelsesdesign, samt deltatt i oppkjøp og fundraising – blant annet i Italias største crowdfunding-kampanje. 

I 2017 ble hun kåret til en av ‘100 unstoppable women in digital’ i Italia av landets ledende medier innen startup og innovasjon. Hun er en stor ressurs for organisasjoner med behov for å strukturere produkter, organisasjon og arbeidsmetodikk for vekst.

Når hun ikke jobber med oppstartsselskaper bruker hun tiden sin på familie, venner og folk som skaper meningsfull endring. Kat er en person som beveger seg lange avstander – ett skritt av gangen. 

Les mer om forretningsutvikling i Impact StartUp her!

I love when leaders find new ways to improve impact. To build meaningful products, relations and sustainable financial situations. – Katja Wessling