29.6.2021

Vi satser sammen! – en stor takk til høstens akseleratorpartnere

Vi satser sammen!  – en stor takk til høstens akseleratorpartnere

Høstens akselerator handler om å bedre barn og unges livsvilkår, og snart skal 10 selskaper begi seg ut på en fem måneders intensiv reise. Tusen takk til våre akseleratorpartnere som er med på å gjøre dette mulig!

«Vårt formål er spesielt rettet mot målgruppen barn og unge. Dette programmet er en perfekt match, og er en reise vi vil være med på.»  – Dag Sten, Stiftelsen Kaare Berg 

EN INVESTERING I FREMTIDEN

Stiftelsen Kaare Berg, North Star, Eivind Astrups Almennyttige Stiftelse, Sparebankstiftelsen DNB, Anthonstiftelsen, Kavlifondet, Klaveness Stiftelsen, Wilstar og Ferd Sosiale Entreprenørers bidrag sikrer selskapene profesjonell hjelp til å utvikle og spisse løsningene sine. Støtten er også med på at Impact StartUp kan fortsette å bygge en kraftfull utviklingsarena for sosiale entreprenører, og et ledende kompetansemiljø på impact. 

– Sosialt entreprenørskap er viktig og selskaper som har vært gjennom Impact StartUps program har gode verktøy og bedre forutsetninger for å lykkes. Aktiviteter som skaper noe nytt og løser et samfunnsproblem er viktig å ha fokus på, og er i tråd med Smedvig sine verdier; utholdenhet, tillit og entreprenørskap. Vi skal bygge for fremtiden, forteller Karen E. Lærdal Skuland i North Star, Smedvig sitt ideelle selskap.

I tillegg til å sikre støtte til selskapene i akseleratoren, får akseleratorpartnerne selv tilgang til en kvalitetsikret pipeline av nye selskaper.

- Vi ønsker å bli kjent med flere selskaper som driver med sosialt entreprenørskap og spesielt selskaper som kan gi positive endringer i de unges liv. Vi tror Impact StartUp er en riktig arena for dette, sier Skuland. 

VI SATSER SAMMEN 

Sammen skal vi sørge for at selskapene får verktøy, kunnskap og nettverk så de virkelig kan gjøre en forskjell.

Når målet er samfunnsendring finnes det ikke mitt eller ditt, men samarbeid og samskaping. Dette gjelder enten det er å støtte sosiale entreprenører gjennom akseleratorprogrammet, jobbe i Impact StartUp eller som selskap på jakt etter å bygge strategiske allianser for mer sosial effekt. Sammen skal vi bidra til at sosiale entreprenører spiller en viktig rolle i samfunnet, og sammen skal vi gjøre vårt beste for at barn og unge får utbytte av disse innovative og kreative løsningene. 

Takk for at dere satser sammen med oss! 

Les mer om selskapene som skal delta i #barnogunge akseleratoren her