Les vår Resultatrapport

Last ned
22.5.2021

Episode 5 – Salg til offentlig sektor

Episode 5 – Salg til offentlig sektor

Hvorfor er salg til offentlig sektor så vanskelig? Eller er det egentlig vanskelig? Hva er det viktigste du bør tenke på for å få det offentlige som kunde? Hva ligger egentlig i ordet offentlige anskaffelser? Og hvorfor har offentlig sektor egne regler?

Femte episode av Impactpoddens andre sesong handler om hvordan lykkes med salg til offentlig sektor. Ofte kan samarbeid mellom små selskaper og store organisasjoner være utfordrende. Vi ser på det offentlige som kunde, og hvilken kunnskap som trengs for å øke sannsynligheten for å lykkes.

Løser du et problem de selv vet de har? Kjenner du satsningsområdene, de strategiske planene og budsjettene de må forholde seg til? Hva kjøper de inn i dag, hvor ofte og hvem er ansvarlig? Hva gjør du hvis selskapet ditt skal til å signere avtale med en offentlig enhet, og så blir alt plutselig lagt på is? Vi utdyper med våre erfaringer og eksempler på hvorfor innsiktsarbeid kan være det smarteste du gjør. 

I studio møter du Katinka Greve Leiner i Ferd Sosiale Entreprenører, og Lise Arvesen og Chris Klemmetvold Sandvik fra Impact Startup.

Du kan laste ned og abonnere på podcasten gjennom Spotify, iTunes og Acast.

Lenker

KS - Utenforregnskapet
https://www.ks.no/utenforregnskapet

Juridisk veileder
Veileder for offentlige oppdragsgivere
i møte med en sosial entreprenør