Nyhetsbrev

Meld meg på!

IMPACT STARTUP STUDIO

«Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.» - Pippi Langstrømpe

IMPACT STARTUP STUDIO

Er du, eller vil du bli en sosial entreprenør? Studio gir deg verktøyene til hvordan du kan skape en bærekraftig virksomhet med samfunnseffekt. 

Det er tøft å starte noe helt nytt. Men, stjeler du litt av selvtilliten til Pippi har du allerede har kommet godt på vei! Vår nye satsing, Impact StartUp Studio, skal bidra til at flere tør å satse. Her finner du tips og råd som får deg i gang.  

Kanskje har du søkt om plass i programmet vårt men ikke fått napp? Eller kanskje du kom med på Bootcamp men ikke i selve akseleratoren? Uansett hvor i prosessen du er vil Impact StartUp Studio hjelpe deg videre slik at du kan søke på akseleratorprogrammet eller ta gründerreisen sammen med andre støttespillere. We got you! 

IMPACTPODDEN, FOR DEG SOM ER HELT FERSK I GAMET

Lurer du på om du skal starte, akkurat har startet eller har holdt på en stund men “trår vannet”? Da bør du lytte til 2. Sesong av Impactpodden! 

Podkasten er produsert av Ferd Sosiale Entreprenører i samarbeid med Impact StartUp. Gjennom 10 episoder får ferske gründere råd og tips som hjelper deg å komme i gang. 

Du kan lytte til podden her, men søk den gjerne opp i Spotify, iTunes eller Acast og trykk “abonnere”. Da får du splitter nye episoder rett på telefonen når de slippes. 

I studio møter dere Katinka Greve Leiner fra Ferd Sosiale Entreprenører og våre eminente forretningsutviklere Chris Klemmetvold Sandvik og Lise Arvesen.

Du vil få en større forståelse for hva det vil si å faktisk etablere et selskap, og få både inspirasjon og motivasjon til å våge å ta spranget. Samtidig er den ufiltrert og ærlig når det gjelder typiske utfordringer du vil møte på veien.” Lise Arvesen, senior forretningsutvikler, Impact StartUp.

IMPACTPODDEN