LES VÅR RESULTATRAPPORT

LAST NED
14.12.2021

Er din kommune klar for å teste nye løsninger?

Hvor:
Digitalt
Er din kommune klar for å teste nye løsninger?
Hvor: Digitalt
Løpende påmelding

Hva er egentlig sosiale entreprenører og hvordan kan dere jobbe med dem? Bli med på EffektLabs skreddersydde program, og lær hvordan din kommune kan løse utfordringer bedre og mer effektivt i samarbeid med andre.   

EffektLab er et program og en møteplass for kommuner og sosiale entreprenører der dere kan utveksle erfaringer, lære av hverandre og løse utfordringer sammen. Vi ser nærmere på spørsmål knyttet til forankring, anskaffelser, finansieringsmuligheter og potensielle fallgruver.

For deg som tør å tenke nytt

Vi ser etter deg som jobber med eller leder tjenesteutvikling, innovasjon og innkjøp i kommunen. Kommunen kan gjerne supplere deltakelsen med flere fagpersoner på samlingene etter behov.

Programmet går over ett år og er fordelt på 6 samlinger:
Samling 1: Fugleperspektiv på feltet og forankring av arbeidet
Samling 2: Hva har vi av behov som trenger nye forbedrede løsninger?
Samling 3: Forberedelser i kommunen
Samling 4: Å gjøre innkjøp og valg av samarbeidsform
Samling 5: Oppfølging og rapportering
Samling 6: Status og refleksjon 

Et tverrfaglig samarbeid 

Kommunene arbeider med problemstillinger de har i sine kommuner og bidrar med erfaringer og egen kompetanse. KS og Impact StartUp EffektLab bidrar med foredragsholdere, fagkunnskap på sosial innovasjon og en-til-en veiledning på case, verktøy, metoder og prosessledelse.

Deltakelse og påmelding

Deltakelse er gratis, men kommunen må selv dekke reise- og oppholdsutgifter til fysiske møter. Har du spørsmål om programmet er du velkommen å kontakte Veslemoy.Hellem@ks.no eller Hilde.Ravnaas@ks.no

Ønsker du å delta, meld deg på til Veslemøy Hellem, Veslemoy.Hellem@ks.no

Les om hele programmet, her!